Tell me what you want, what you really, really want? Povratak Spice Girlsa – e pa vraćaju se!

Foto: Frazer Harrison/Getty Images
Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Glasine koje kruže posljednjih godinu dana, ispostavile su se točnima – Spice Girls ponovno kreću na turneju.

Četiri članica nekoć najpopularnija pop grupe na svijetu, u videu su potvrdile ponovno okupljanje i turneju po Ujedinjenom Kraljevstvu u 2019. godini. Geri Horner, Emma Bunton, Mel B i Mel C povratak su potvrdile putem videa na Instagramu.

Sjećanje vas ne vara, i dobro ste primijetili, povratak nije potvrdila najpoznatija članica benda Posh Spice, to jest Victoria Beckham. U priopćenju koje je grupa pustila nalazi se izjava Beckhamice.

“Biti članicom Spice Girlsa bio je jako važan dio mog života i želim svojim curama puno ljubavi i zabave kada krenu na turneju. Znam da će priuštiti odličan show i svi prijašnji i sadašnji obožavatelji će se odlično provesti”, napisala je Poshica.

Sama Victoria u priopćenju nije objasnila zašto ona ne kreće na turneju, ali PR tim benda napisao je da je to zbog njenih poslovnih obveza, navodi Mirror.

Mel B je ipak rekla da su trenutno njih četiri u potpunosti potvrdile povratak, a da Victoria nije u potpunosti odbila te da postoji mogućnost da im se pridruži.

“Nadamo se da će nam se pridružiti. Mislim da bi bila šteta da nam se ne pridruži. Ona ima pune ruke posla sa svojim biznisom, djecom i modnim brendom. Nije se još odlučila obvezati na ovo, ali nadam se da hoće, do tada je nas četiri”, rekla je Mel B u epizodi Loose Woman.

Također, na koncertima će im se pridružiti i pjevačica Jess Glynne kao posebna gošća.

Svi obožavatelji popularne grupe u Hrvatskoj, nemojte očajavati, jer Spiceice su rekle da će gotovo pa sigurno ići i na svjetsku turneju. Ako ne želite riskirati, prvi koncert je u Manchesteru 1. lipnja 2019. godine, a veliko finale i posljednji koncert turneje, barem za sada, je 15. lipnja 2019. godine u Londonu na Wembleyu.

Narvno, Spiceice su odmah otvorile i Instagram tako da ih od sada možete pronaći i pratiti sve njihove najnovije obavijesti ovdje.