Trenirajte poput anđelica Victoria’s Secreta

Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images
Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Victoria’s Secret anđelice poznate su po predivnim tijelima. Zato i jesu dio Victoria’s Secret tima. Nema te žene koja barem u jednom trenutku nije poželjela imati tijelo Adriane Lime ili Candice Swanepoel. No dok im zavidite na prekrasnoj građi, trebali biste imati na umu da takva tijela nisu stekle rođenjem, nego trudom i radom.

No, poznate anđelice nerijetko nas počaste i svojom fitness rutinom. Za vas smo izdvojili 7 anđelica koje daju sve od sebe kako bi izgledale vrhunski.

Elsa Hosk

Elsa Hosk trenutno je jedna od najpopularnijih anđelica, a to znaju i u Victoria’s Secret timu jer će ove godine upravo ona nositi Fantasy grudnjak optočen dijamantima. No, da bi i ostala popularna, mora održavati tijelo kako bi ostalo zdravo i utegnuto. Elsa često vježba s trenericom Megan Roup i s obožavateljima dijeli svoje fitness navike.

Izabel Goulart

Izabel je potpuno posvećena vježbanju i fitnessu. To se vidi na njezinu tijelu, ali i na Instagramu koji obiluje raznim vježbama kojima budi svijest o tome koliko je važno imati zdravo tijelo.

Stella Maxwell

Njezino ime često čujemo u posljednje vrijeme. Ova anđelica nije dugo u Victoria’s Secret timu, ali svojom pojavom brzo se probila među najpopularnije manekenke. Njezino se vježbanje većinom svodi na vježbe istezanja tijela.

Sara Sampaio

Sara Sampaio također je jedna od anđelica koja ističe važnost vježbanja. Ako je suditi po fotografijama na njezinu Instagramu, prekrasna Sara često u teretani pomiče granice svoje izdržljivosti.

Martha Hunt

Martha Hunt polako se, ali sigurno probija među najpoznatije anđelice. Njezino smo lice navikli gledati među modelima Victoria’s Secreta. Poput ostalih, i ona neprestano vježba, a svakodnevno nastoji poboljšati određene vježbe i postići cilj koji si zada.

Romee Strijd

Nizozemka Romee ima tijelo na kojem joj mnogi zavide. Kako bi ostalo utegnuto i mišićavo, Romee najčešće vježba u paru sa svojim dečkom. Njihov intenzivni trening svakog bi ostavio bez daha.

Jasmine Tookes

Prekrasna Jasmine ima tijelo o kakvom mnogi mogu samo sanjati. Kako bi to opravdala, svoje dane svakodnevno provodi u teretani, gdje izvodi svakojake kreativne vježbe kojima se i mi možemo inspirirati.