Veličina (ni)je uvijek važna: Razlog prekida ovog para iznenadit će vas

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Parovi prekidaju zbog različitih razloga, ali jedna djevojka otkrila je da je njezina veza završila zbog vrlo neuobičajenog razloga – njezinom partneru nije se svidio izgled njenih novih grudi.

“Uvijek sam se osjećala neugodno zbog svojih grudi koje su izgledale kao ravna ploča. Sada kada sam u kasnim dvadesetima, pokušala sam da me se to ne tiče i prihvatila sam svoj androgen izgled, što je bilo i dobro jer sam mogla nosi bilo kakvu odjeću”, započela je svoju priču djevojka poznata samo kao Lizzie za Whimn, a prenosi The Sun.

“Sitna sam i nastojala sam u tome uživati, ali duboko u sebi i dalje sam se osjećala kao da imam tijelo muškarca”, nadodala je Lizzie.

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Unatoč svojim nesigurnostima, zaljubila se u Michaela, koji “me volio zato što sam takva kakva jesam” kako ona kaže.

“Počela sam razmišljati kako bi bilo s njime živjeti, udati se, pa čak i imati djecu s njime. Bila sam opčinjena”, priznaje.

Na žalost, sve se promijenilo šest mjeseci nakon početka veze. Lizzie je naslijedila novac od svoje preminule bake, a odlučila ga je potrošiti na “nešto zabavno i neodgovorno“. I što je napravila? Zakazala je tretman povećanja grudi.

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

“Bila sam presretna rezultatom. Nisam napravila ništa preveliko, ali činjenica da sam sada nosila košarice B veličine me oduševila”, rekla je Lizzie.

Djevojka nije htjela ništa reći svom partneru, već se neko vrijeme pravila bolesnom kako bi joj ožiljci zarasli, a onda je uslijedilo nešto što nije očekivala.

Kada su se prvi puta vidjeli nakon operacije grudi, Lizzie je primijetila da je Michael bio “šokiran i zbunjen”. Osjetila je da nešto nije u redu kada se on nije htio seksati s njom te noći, tvrdeći da je ne želi povrijediti dok u potpunosti ožiljci ne zarastu. Ipak, nije prošlo dugo kada joj je rekao:

“Mislio sam da si jaka, samouvjerena, opaka žena koja se osjeća ugodno u svojoj koži i ne ispričava se nikome za to tko je. Činjenica da si operacijom promijenila svoje tijelo zbog toga da te svijet prihvati – kojeg usput rečeno, boli briga za tebe – govori mi da nisi žena kakvom sam te smatrao, i želio bi da mogu, ali ne mogu prijeći preko toga”, rekao joj je Michael.

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Lizzie je rekla da nakon toga niti jednom nije pomislila da izvadi implantante i pokuša popričati s Michaelom te da je sretna što je top napravila.

“Izgleda da je to bilo nešto preko čega on nije mogao prijeći, ali ja ne želim biti s nekime tko ne prihvaća mene i moje odluke koje donesem u vezi svojeg tijela. Ipak, ponekad se zapitam što bi bilo da sam iskoristila bakin novac za neko putovanje”, rekla je Lizzie i zaključila.

“Donijela sam odluku i čvrsto stojim uz nju. Osjećam se odlično, a čim emocionalni ožiljci zacijele ponovno ću svoje srce staviti na raspolaganje.”