VIDEO Kraj ljubavi velikog zavodnika domaće scene

Foto: Screenshot/Youtube

Ljubav je zaista gotova, kada nema istine, već živimo život pod maskama i glumimo osjećaje kojih nema.

Kada ovakve riječi stižu od glazbenika koji je u dugoj i bogatoj karijeri priznat i poznat po nekim od najljepših ljubavnih stihova, odmah nam se nameće pitanje o njegovu ljubavnom statusu.

VIDEO Veliki zavodnik domaće scene liječi slomljeno srce

Na žalost brojnih pripadnica ljepšeg spola, Sandi Cenov nikada nije bio sretniji, zadovoljniji, ali ni kreativniji.

Foto: Jadranko Begić
Foto: Jadranko Begić

Za razliku od prijašnjih uspješnica, novom je pjesmom progovorio o sasvim drugačijoj temi, netipičnoj za njega, kraju ljubavi.

“Kad sve zbrojimo” novi je autorski adut za jesenske dane, ali i kako sam Sandi priznaje, za sanjarenje. Pjesma je nastala kao njegova želja za ne toliko komercijalnom baladom, kakve i sam voli privatno slušati.

“Koja je bolja tema za baladu nego kraj jedne ljubavi, a ovdje se radi o ljubavi koja se lagano gasi. Smatram da smo svi tijekom života ponekad bili svjedoci toga da se nešto samo od sebe ugasilo. Nitko nije kriv, ali to je tako. Vjerujem da će se ljudi pronaći u pjesmi te da će ona probuditi emocije.

Svaki svoj ljubavni odnos u životu jako sam intenzivno proživljavao, toliko je emocija skupljenih negdje u meni od svega toga što se zbivalo u mojoj prošlosti. Još se mogu sjetiti svakog i najsitnijeg detalja iz svojih ljubavnih priča, a onda iz toga jednostavno nastane pjesma s kojom sam sretan i zadovoljan”, rekao je Sandi.