VIDEO Plesači, Harry Potter i Nicki Minaj zapalili društvene mreže

Foto: Screenshot / Youtube
Foto: Screenshot / Youtube

Jedna od velikih prednosti interneta i televizijskih showova u kojima natjecatelji pokazuju svoje talente jest ta da lakše vidimo odlične plesne koreografije.

Upravo je jedna plesna koreografija, ni manje ni više nego na temu Harryja Pottera, zapalila internet posljednjih dana.

Plesači PAC Dance i Advance Dance tima u srednjoj školi Walden Grove u Arizoni otplesali su koreografiju na techno remix Harryja Pottera te zaludili publiku, a potom i internet.

Tijekom šest minuta koreografije, plesači su otplesali cijelu sagu najpoznatijeg čarobnjaka, od života ispod stepenica do ubojstva Lorda Voldemorta.

Koreografija počinje glazbom iz popularnog filma, a tijekom plesne rutine mogu se čuti hitovi poput “My House” Floa Ride te “Dj Turn it up” Yellow Claw. Osim glazbe, mogu se čuti i pravi dijalozi iz popularnog serijala.

Tijekom borbe malog čarobnjaka i njegova kolege Malfoya čarolija “Expecto Patronum” koju izgovara glavni lik umiksana je u techno beat.

Za finalnu borbu između Harryja i Voldemorta, koreografkinja Kristi Lopez odlučila je da u pozadini svira Nicki Minaj. Video je prikupio više od 4,5 milijuna pregleda te više od osam tisuća komentara, prenosi Sun.

Ovo nije prvi put da je jedna plesna koreografija iz ove američke srednje škole zapalila YouTube. Njihova interpretacija “Čarobnjaka iz Oza” također je jedno vrijeme bila viralna.