VIDEO Pogledajte što se sve može učiniti kada svoje lice vidite kao prazno platno

Foto: Screenshot/Youtube
Foto: Screenshot/Youtube

Vizažistica He Yuhong prava je umjetnica kada je riječ o šminkanju. Iako već znamo što se sve šminkom može postići, ostat ćete zatečeni kad vidite što ova 26-godišnjakinja radi.

Yuhong je u Kini poznata po videima koje objavljuje na društvenoj mreži Miaopai, u kojima se pomoću šminke transformira u poznate ličnosti poput Taylor Swift ili Selene Gomez.

Ipak, pažnju svjetskih medija privukla je najnovijom objavom, nakon što su je obožavatelji izazvali da postane Mona Lisa, poznato djelo Leonarda De Vincija. Video je u samo nekoliko dana pregledan više od 20 milijuna puta.

“Jednom kada lice vidite kao prazno platno, sve je moguće”, napisala je Yuhong pored jednog od svojih videa.

Yuhong se u početku “pretvarala” u poznate kineske ličnosti, ali je na nagovor obožavatelja počela i sa “zapadnjačkim” zvijezdama, poput Tylor Swift. Nakon što je njezin video Mona Lise postao hit, nastavila je sa sličnom tematikom, te se “pretvorila” u “Damu s hermelinom“.

Yuhong je rekla da joj za svaku pretvorbu trebam četiri do šest sati te da je oduševljena reakcijom ljudi, ali da joj je sada teže odlučiti u što će se sljedeći put pretvoriti.