VIDEO Prisjetili smo se šest legendarnih sendviča iz omiljenih serija i filmova

Foto: Screenshot/Youtube
Foto: Screenshot/Youtube

Priznajte, sendvič vam je jedan od omiljenih obroka za kojim posegnete i za ručak i za večeru, čak i za doručak.

Iako mnogi tvrde da nije zdrav jer ga najčešće spravljamo od bijelog kruha, sendvič je često naš spasitelj, ono o čemu razmišljamo tijekom radnog dana i najbolje rješenje kad nam se ne da pripremati večeru.

Foto: Anna Sullivan/Unsplash
Foto: Anna Sullivan/Unsplash

Stoga smo se prisjetili 6 kultnih sendviča iz omiljenih serija i filmova.

Rossov “Moist Maker” sendvič iz “Prijatelja”
Ako ste veliki fan serije “Prijatelji”, sigurno se sjećate devete epizode pete sezone u kojoj se spominje kultni Rossov sendvič.

Joeyev sendvič iz “Prijatelja”
Nije samo Ross ljubitelj sendviča. I Joey ima svoj omiljeni sendvič, koji mu je poslužio i kao znak prijateljstva. Naime, u jednoj epizodi Joey želi pokazati Chandleru koliko mu znači kao prijatelj, a to učini tako što mu dopusti da uzme zalogaj njegova najboljeg sendviča, za koji tvrdi da je najbolji na svijetu.

Tangwich iz “Bračnih voda”
Članovi obitelji Bundy poznati su kao pravi eksperti u spajanju kraja s krajem, pa su proslavili i legendarni “tangwich”, sendvič od tosta i narančina praha.

Sendvič od šunke i sira iz filma “Kill Bill 2”
David Carradine svojoj je filmskoj kćeri pripremio najsočniji sendvič od šunke, puretine, sira, senfa i majoneze.

Sendvič s puretinom iz filma “Kad je Harry sreo Sally”
Iako tu scenu pamtimo po Sallynom glumljenju orgazma usred restorana, ne smijemo ignorirati zaista sočan sendvič od puretine koji je u tom trenutku jela.

Pastrami sendvič iz “Seinfelda”
Riječ je o sendviču s dimljenom govedinom koji je oduševio okusne pupoljke Georgea iz serije “Seinfeld”, a upravo ga je on spojio i s Vivian, koja je tvrdila da joj je to najsenzualniji sendvič koji je probala.