Vježba, pleše, inspirira… Nakon burne mladosti postala je fitness uzor

Britney Spears (Foto: Jason Merritt/Getty Images)
Britney Spears (Foto: Jason Merritt/Getty Images)

Vijača, bučice, trbušnjaci na Bosu lopti, iskoraci i – glazba Selene Gomez. Možemo reći da su to osnovni elementi jednog rutinskog treninga Britney Spears.

Nakon burnih mladenačkih dana, pjevačica se već godinama posvećuje ozbiljnim treninzima koji joj opuštaju tijelo i um, ali i izgrađuju zavidne i privlačne trbušnjake.

“Danas me očekuje dug trening. Selena Gomez mi je pomogla”, napisala je Britney u postu na Instagramu koja trenira uz hitove svoje mlađe kolegice.

“Pratim te neko vrijeme. Odličan posao, mlada damo. Službeno si okrenula život naglavačke i postala motivator. Impresioniran sam”, poručio joj je jedan pratitelj.

Sve ove vježbe dio su rutine koju je Britney počela prakticirati kako bi bila u što boljoj formi za turneju Piece of Me.

Njeni nastupi su energični, a plesne vještine usavršava plešući salsu.

Čak i kad putuje zbog nastupa, vježba u hotelskoj sobi, a to je nedavno dokazala videom u kojem, kako kaže, vježba svaki dan po dva sata.

“Svi mišići su mi bili upaljeni idući dan, ali barem sam pametno utrošila vrijeme”, rekla je pjevačica koja inače trenira sa svojim dečkom i osobnim trenerom Samom Asgharijem.