Youtuberica Rihanna počastila nas je još jednim make-up tutorijalom

Foto: Screenshot/ Instagram
Foto: Screenshot/ Instagram

Rihanna se opasno bacila u svijet bloginga, točnije vloginga. Nakon prošlotjednog make-up tutorijala, počastila nas je još jednim i to u pravo vrijeme za Halloween.

Koristeći proizvode vlastitog brenda osmislila je darkerski look kojeg je nazvala “goth chic casual“, a dostojan je bilo kojeg Halloween partyja. Kako bi kreirala look, Rihanna je koristila svoj Stunna Lip Paint u crnoj boji, koji je zapravo i zvijezda ovog tutorijala.

Foto: Screenshot/ Youtube
Foto: Screenshot/ Youtube

Tutorijal je započela nanošenjem tekućeg ruža. “Znate da volim crni ruž za usne, ali samo ako nije proziran”, rekla je dok je nanosila Fenty ruž. Nakon toga posvetila se svojim kapcima na koje je prvo stavila poznatu Moroccan Spice paletu sjenila, a zatim i Fenty Beauty Flyliner.

“Vrh tuša sve ima pod kontrolom, ako želite tanku liniju, lagano povlačite liniju. Ako želite deblju liniju, samo malo jače pritisnite tuš”, objašnjava Rihanna u tutorijalu.

Na samom kraju tutorijala, Rihanna poziva obožavatelje Fenty Beautyja da rekreiraju ovaj look i tagiraju Fenty Beauty. Vjerni obožavatelji njenog brenda već su se bacili na posao i objavili neke od svojih lookova.

Kako stvoriti ovaj look možete detaljnije pogledati u njenom tutorijalu dolje: