Zaljubit ćete se u ovog dječaka! Ima samo 6 godina i više od 200 tisuća pratitelja na Instagramu

Foto: Instagram.com/faroukjames
Foto: Instagram.com/faroukjames

Šestogodišnji Farouk James privlači pažnju gdje god se pojavi, a razlog je očit. Dječak ima dugu, gustu kovrčavu “afro” frizuru zbog koje je postao popularan i na Instagramu. Njegovu stranicu trenutno prati više od 200 tisuća ljudi, a fotografije stavlja mama Bonnie, koja je Britanka, dok mu je otac podrijetlom iz Gane.

“Farouk James rođen je s tankom ravnom kosom, ali to je trajalo samo do drugog mjeseca. Njegov otac mi je rekao da ga ne smijem šišati do treće godine jer su takvi običaji u Gani. Složila sam se jer sam vidjela koliko mu to znači, ali nisam očekivala da će Faroukova kosa toliko narasti!”, ispričala je mama.

Kad je imao tri godine, Bonnie je stavila fotografije svog sina na Instagram i tako je sve počelo. Maleni je ubrzo dobio ponude za modeling, prošetao je modnim pistama, a dobio je i glumačke uloge. No mama kaže da je on i dalje običan dječak koji voli nogomet, glazbu i ples.

“Ne voli kad ga se dira po kosi, ali voli češljanje. Kosu samo operemo i pustimo da se suši prirodno”, rekla je Bonnie. Farouk James sam je protestirao pri pokušajima šišanja.

 

Bonnie ima i dvoje odrasle djece te dvoje unučadi. Kaže da uživa u pažnji kojom obasipaju njezina sina i ne vidi kako bi to moglo loše utjecati na njega.

“Ne vidim neku posebnu razliku otkako je  prisutan na društvenim mrežama. I prije mi je trebalo sat vremena da s njim kupim mlijeko u dućanu, jer su nas ljudi zaustavljali i ispitivali o njegovoj kosi”, ispričala je Bonnie za naturallycurly.com.

Farouk za njegu kose koristi razne preparate sponzora, ali mama najviše voli kokosovo ulje i shea maslac koji je dobila iz Gane. Kaže da voli i kada dječak nosi pletenice jer se može malo odmoriti od češljanja.