Znakovi da je zaista zaljubljen

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Muškarci i žene ljubav pokazuju na drugačiji način, pa je ženama ponekad teško definirati kako se osjećaju i jesu li zaista zaljubljeni. Premda i među muškarcima postoje razlike u iskazivanju emocija, postoji nekoliko univerzalnih znakova koji pokazuju da mu je zaista stalo.

1.Zaljubljeni muškarci su pažljivi. U vašoj blizini bit će obzirni i nježni. Ako vas gleda ravno u oči i obraća se izravno vama čak i u društvu, u situacijama kada je oko vas puno ljudi, zaljubljen je. Njegova će pažnja biti usmjerena na vas u potpunosti.

2. Bez obzira na poslovne obveze, prijatelje i hobije, muškarac kojem je do vas stalo  pronaći će vrijeme za vas, jer ste mu izuzetno važni. Pokazat će vam koliko mu je važno da vas vidi.

3. Muškarac koji želi osvojiti ženu svim će se silama truditi da je impresionira. Željet će da primjetite koliko je poseban.

4. Zaljubljen muškarac želi vašu pažnju. Jedan od najlakših načina da je pridobije jest zadirkivanje. Izmislit će vam nadimak i zbijati šale, odnosno učiniti sve što je u njegovoj moći da vas nasmije.

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

5. Zaljubljeni muškarac bit će vrlo pronicljiv, a to ćete primjetiti po načinu na koji vam dijeli komplimente.

6. Iako pretjerana ljubomora nije normalna niti poželjna, zaljubljen muškarac vašu pažnju nipošto neće željeti dijeliti s nekim drugim. Osjećat će se nelagodno i ugroženo.

7. Muškarci se teže otvaraju i o svojim osjećajima ne govore bilo s kim. Ako vam priča o sebi, iskazuje vam povjerenje, što je dobar pokazatelj da vaš odnos uzima ozbiljno.

8. Muškarac kojem je stalo do vas upoznat će vas sa svojim prijateljima i obitelji, jer je ponosan na vas i na činjenicu da ste odabrali upravo njega.