Zvijezda “Kućanica” pobijedila rak

Foto: Gabriel Olsen/Getty Images for Breyers Gelato Indulgences)
Foto: Gabriel Olsen/Getty Images for Breyers Gelato Indulgences)

Glumica Marcia Cross, možda najpoznatija po ulozi u “Kućanicama”, objavila je kako više nema rak anusa nakon što je prošla dugotrajan i zahtjevan liječnički tretman.

Glumica je sredinom rujna na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nema mnogo kose te se požalila na taj gubitak, ali je istaknula da je sretna što je živa.

Kako njezini pratitelji zbog te objave nisu bili sigurni znači li to da je ozdravila ili se još bori s bolešću, Marcia je u najnovijim objavama objasnila kako je liječenje bilo uspješno te da više nema rak.

“Žao mi je što moj post nije bio jasan. Preboljela sam rak. Sada je sve u redu. Bio je to težak put, ali sam konačno zdrava i sretna te zahvalnija na svemu nego ikada prije. Hvala vam svima od srca na ljubavi i podršci koju ste mi pružali”, napisala je Marcia.

Dva dana poslije, opširnije je objasnila svoje stanje.

“Nakon što sam objavila svoju fotografiju s pojmovima #cancer i #hairloss, osjetila sam se, nakon dugo vremena, slobodno i potpuno. Kako i zašto mi je ta jednostavna radnja dala toliku životnu i oslobađajuću snagu, ne znam, ali zahvalna sam Bogu, ili bilo čemu drugom, što mi je dao novu, unutarnju snagu za buduće izazove”, napisala je 56-godišnja glumica.

Zahvalila je i svim pratiteljima koji su joj pružali podršku na društvenim mrežama, posebice onima koji su se i sami borili s rakom.

Inače, i njezin je suprug Tom Mahoney prebolio rak prije osam godina.