Zvijezda ‘Teorije velikog praska’ srami se zamoliti kolegicu iz serije za zajedničku fotografiju

Foto: Jason Merritt/Getty Images)
Foto: Jason Merritt/Getty Images)

Kaley Cuoco, zvijezda popularnog američkog sitcomaTeorija velikog praska“, priznala je da ju je sram zamoliti gošću u seriji Kathy Bates da se fotografira s njom. Nije to ništa čudno. Osim razlike u godinama, Bates je dobitnica Oscara za genijalnu ulogu u drami “Misery” pa je sasvim razumljivo da mlađahna Cuoco ne želi zamarati holivudsku veteranku takvim trivijalnostima.

U SAD-u se trenutno emitira posljednja, 12. sezona iznimno uspješne serije “Teorija velikog praska”, a već u prvoj epizodi pojavljuje se Kathy Bates kao majka Amy Farrah Fowler, koju je utjelovila Mayim Bialik.

S obzirom na to da se prva epizoda posljednje sezone premijerno prikazala 24. rujna, 32-godišnja Cuoco objavila je fotografiju sa seta na kojoj stoji iza Bates.

“To je sve što imam s njom jer me je još strah zamoliti je za zajedničku fotografiju”, napisala je u postu Cuoco.

Serija se emitira od 2007. godine i unatoč početnoj slabijoj gledanosti, nešto kasnije postigla je golem uspjeh i osvojila brojne nagrade. Do danas je prikupila 52 nominacije za Emmy, a 10 ih je i dobila. Do završetka serijala u svibnju iduće godine emitirat će se ukupno 279 epizoda.

“Srce mi je slomljeno jer se serija približava kraju. Tako sam tužna zbog toga. Iskreno, mogla bih je snimati još 20 godina”, rekla je Cuoco za Extra.